Locatienieuws

Nieuwe Website Kontakt der Kontinenten

Het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten heeft een nieuwe website gelanceerd. Foto's en video’s illustreren de mogelijkheden voor (meerdaagse) meetings en events in het hotel gelegen in Soesterberg. 
 

Lees meer

Zonnecentrale MECC Maastricht geopend

Op het dak van MECC Maastricht is op 30 augustus 2017 een zonnecentrale geopend met 1.054 zonnepanelen. Het zonnedak, gerealiseerd door Rooftop Energy, heeft een oppervlak van bijna 3.000 vierkante meter. Voor dit project heeft het MECC een SDE+ subsidie ontvangen van het Rijk waarmee zij als G…

Lees meer

Hotel Central opent Brasserie Cé

Hotel Central, gelegen aan de markt in ‘s-Hertogenbosch, heeft de afgelopen maand de brasserie, bar én keuken flink onder handen genomen in samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen. Het resultaat is Brasserie Cé.
 

Lees meer

Madurodam Events breidt uit naar Nieuw Amsterdam

In de nieuwe indoor attractie Nieuw Amsterdam in Madurodam zijn twee ruimtes beschikbaar voor privé en zakelijke evenementen. Met de opening van deze ruimtes in het decor van 17e eeuws Amsterdam, komt het aantal zalen in Madurodam uit op tien, geschikt voor gezelschappen van 10 tot 1.000 personen. 
 

Lees meer

Kick-off voor Maritim Hotel Amsterdam

Tijdens een feestelijk ‘Ground-breaking Event’ werd de eerste steen overhandigd voor het nieuw te bouwen Maritim Hotel Amsterdam. Initiatiefnemers van deze bijeenkomst waren investeerdersgroep Investor United Benefits, projectontwikkelaar IES Immobilien en hoteloperator Maritim Hotelgesellschaft.
 

Lees meer

Hyatt Regency Amsterdam geopend

Het Hyatt Regency Amsterdam is officieel geopend. Er kon al vanaf april gelogeerd worden in het hotel, maar op 8 juni is het middels een tour en een feest met ruim 400 gasten officieel ingeluid.
 

Lees meer

Golden Tulip Hotel Central renoveert brasserie

Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch start op 18 juni 2017 de renovatie van de aan de markt gelegen Brasserie Central. Ook de Tony’s bar en de keuken worden in het renovatieplan meegenomen. De vernieuwing is de tweede fase van het meerjarenplan om verschillende ruimtes van Hotel Cen…

Lees meer

Atrium Woudschoten opgeknapt

Het Atrium van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist heeft een opknapbeurt gekregen. In april 2009 opende Woudschoten haar derde vleugel, het Atrium, dat dienst doet als training- en vergadervleugel en verschillende break-out rooms en executive kamers herbergt.
 

Lees meer

Onderzeebootloods voorzien van glazen wand

De gevel van de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam heeft een glazen wand van 250 vierkante meter gekregen. Hij werd op 16 mei jongstleden aan het publiek gepresenteerd. De glazen wand biedt gasten van de evenementlocatie uitzicht op de Rotterdamse haven. 
 

Lees meer

Onderzeebootloods krijgt glazen wand

De gevel van de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam heeft een glazen wand van 250 vierkante meter gekregen. Hij werd op 16 mei jongstleden aan het publiek gepresenteerd. De glazen wand biedt gasten van de evenementlocatie uitzicht op de Rotterdamse haven. 
 

Lees meer

Meetingnieuws

Prinsjesdagcongres Zwolle dit jaar interactief

Het Prinsjesdagcongres Regio Zwolle vond op dinsdag 19 september voor het 8e jaar op rij plaats, ditmaal in Theater Buitensoos. Tijdens deze editie van het regiocongres was er veel aandacht voor interactie met het publiek en voor de thema’s kunststof, health, e-commerce en agri-food. Congresr…

Lees meer

Vakbeurs Event stopt

Vakbeurs Event stopt na 19 jaar. In 2018 komt er geen nieuwe editie van de evenementenvakbeurs die jarenlang toonaangevend is geweest.
 

Lees meer

World Forum wint The Conference Award

World Forum heeft The Conference Award van Den Haag gewonnen met de Future Force Conference 2017. De prijs werd op 11 september uitgereikt door Wethouder Karsten Klein tijdens een feestelijk event in de Fokker Terminal.
 

Lees meer

The Hague Convention Bureau onderdeel van nieuwe koepel The Hague & Partners

Onder de nieuwe noemer The Hague & Partners bundelen Den Haag Marketing, The Hague Convention Bureau en het WestHolland Foreign Investment Agency voortaan hun krachten. Wethouder Karsten Klein lanceerde de koepelstichting tijdens een feestelijk event op maandag 11 september in de Fokker Terminal.
 

Lees meer

Winst hotelmarkt naar recordhoogte

De Nederlandse hotelmarkt behaalt betere resultaten dan ooit. Dit blijkt uit het HOSTA 2017 rapport van adviesbureau Horwath HTL. Zowel de bezettingsgraad van de Nederlandse hotels als de gemiddelde kamerprijs zijn gestegen.
 

Lees meer

Nieuw hotel op campus Universiteit Twente

Conferentiehotel Drienerburght op de campus van de Universiteit Twente neemt vanaf najaar 2018 haar intrek in het nieuwe gebouw De Hogekamp. Dat is ook het moment dat het hotel haar naam wijzigt in een meer internationaal herkenbare naam, het U Parkhotel. 
 

Lees meer

Jubileum Flint gevierd met verhalenboek

Theater en evenementenlocatie Flint in Amersfoort viert haar 40-jarig jubileum met de uitgave van een boek met de titel 'Flint 40'. De speciale uitgave met feiten en anekdotes over de geschiedenis van het theater zal op 9 september overhandigd worden aan burgemeester Lucas Bolsius. 
 

Lees meer

MPI Nederland haakt aan bij Eventwell

MPI Nederland haakt aan bij Eventwell, een initiatief uit het Verenigd Koninkrijk om welzijn in de eventbranche onder de aandacht te brengen. Eventwell heeft op 18 september haar lanceringsevent, wat tevens het startsein is van de Britse Event Wellbeing Week, waarin aandacht wordt besteed aan de (me…

Lees meer

Hilton The Hague introduceert Bike Break

Hilton The Hague introduceert de dienst 'bike break' waarbij de klant een fiets kan boeken bij een vergadering, congres of event. De mogelijkheid tot het reserveren van een fiets is een toevoeging aan het Mindful Meetings concept dat afgelopen jaar bij het hotel werd geïntroduceerd met focus op een…

Lees meer

Associations World Congress 2018 in Antwerpen

Het Associations World Congress zal in 2018 plaatsvinden in Antwerpen. Het AWC is de jaarlijkse bijeenkomst van sleutelfiguren bij internationale verenigingen: managers, financieel en algemeen directeurs, expert consulenten en vernieuwende denkers.
 

Lees meer